Leg me link
Image default
Banen en opleidingen

Samen met de collega’s een bhv cursus volgen

Op zoek naar een hoogwaardige BHV-cursus? Bij Kompas Veiligheidsgroep hebben we de expertise en passie om u de beste opleiding op het gebied van bedrijfshulpverlening te bieden. Onze BHV-cursus is gericht op het ontwikkelen van essentiële vaardigheden om snel en adequaat te handelen bij noodsituaties. 

Onze cursusinhoud wordt intern ontwikkeld en voldoet altijd aan de actuele wet- en regelgeving. We hechten grote waarde aan kwaliteit en actualiteit, zodat u de meest relevante kennis en vaardigheden krijgt aangeleerd. 

Met onze basis BHV-cursus van één dag en herhalingscursus van een halve dag kunt u efficiënt en effectief uw kennis en vaardigheden up-to-date houden. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een interactieve en praktijkgerichte leeromgeving, waarbij u wordt getraind in levensreddende handelingen, brandbestrijding, evacuatieprocedures en het alarmeren van hulpdiensten. 

Ook andere opleidingen hier te vinden 

Daarnaast bieden we ook EHBO- en VCA-cursussen aan, zodat u uw veiligheidsvaardigheden verder kunt uitbreiden. Onze EHBO-cursus leert u eerste hulp te verlenen bij verschillende medische noodsituaties, terwijl onze VCA-cursus u helpt veilig te werken en risico’s te herkennen. 

Als marktleider op het gebied van veiligheid bieden wij meer dan alleen cursussen. Onze ervaren veiligheidsdeskundigen kunnen u ook voorzien van deskundig veiligheidsadvies, helpen bij het opstellen van veiligheidsplannen en het uitvoeren van risico-inventarisaties. 

Wacht niet langer en investeer in uw veiligheid. Schrijf u vandaag nog in voor onze BHV-cursus en laat ons u de kennis en vaardigheden bijbrengen die van onschatbare waarde zijn bij noodsituaties. Kompas Veiligheidsgroep staat voor u klaar om u te begeleiden op uw weg naar veiligheid en gemoedsrust.

https://www.legmelink.nl