Leg me link
Image default
Mode en Kleding

Unieke Galajurk Ideeën

We hebben allemaal de traditionele galajurken gezien met hun strikken en baljurk-ruches, maar soms is iets een beetje meer uniek nodig. Het begrijpen van je persoonlijkheid is de eerste stap en dan kun je jezelf aanpassen aan de beste jurk voor jou … en alleen jij.

Ontdek je persoonlijkheid

Als je een unieke galajurken gaat vinden, is het eerste wat je moet doen nadenken over je persoonlijkheid en over wat je speciaal maakt, qua mode. Ben je dol op spelen met kleur? Ben jij altijd de eerste in je straat om een nieuwe modetrend in je garderobe op te nemen? Deze vragen zullen dienen als een goed uitgangspunt en zullen je doen nadenken over welke richting je in wilt gaan.

Wat is beschikbaar voor jou

Je hebt nagedacht over je persoonlijkheid en bent klaar om wat ideeën te horen. Hier is een grafiek om u te helpen inspiratie op te doen:

1: Two Piece, Als jouw stijl ongebruikelijk is, kan een tweedelige prom dresses precies het ding zijn om je te laten opvallen.

2: Aysmetical, Sinds een paar jaar geleden op de markt is gekomen, vertoont de asymmetrische trend geen tekenen van populariteitsverlies. En waarom zou het? De look is universeel flatterend voor alle lichaamstypen en blijft bij elke sociale bijeenkomst overeind.

3: Kleur, een geweldige manier om op te vallen tussen de massa, zonder al te ongewoon te lijken, is spelen met kleur. Neem een keu van Reese Witherspoon. Ze daagde uit bij de Oscars in een kort geel juweel met een gele jurk en blies de critici en haar concurrentie weg. Als geel niet je beste kleur is, probeer dan een ongewone tint blauw of rood.

4: Kijk naar de sterren voor inspiratie, Resse Witherspoon is niet de enige ster die het conventionele mode-pakket heeft verlaten. Kate Winslet, Sandra Bullock en Nicole Kidman zijn allemaal sterren die hun eigen mode-instincten volgen met veel succes.

5: Go Ethnic, je hoeft geen Gwen Stefani te zijn om een bindi te trekken. Evenzo hoef je geen Indiër te zijn om een sari te dragen. Een etnische look is zeker een showstopper en etnisch geïnspireerde kleding is een steunpilaar in populaire tienerbladen zoals Teen Vogue, CosmoGIRL en dergelijke. Een mouwloze kledij die net op of onder de knie valt, moet een figuur aanvullen. Als u nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurken, galajurken en trouwjurken.

https://www.veaul.com/nl/galajurken-c19