Leg me link
Image default
Mode en Kleding

Een nieuwe baan. Welke tas neem je mee?

Een nieuwe baan. Welke tas neem je mee? 

Wanneer je een nieuwe baan hebt, wil je ook goed voor de dag komen. En een onderdeel van goed voor de dag komen is toch wel een tas die er goed ziet. Het moet natuurlijk wel een tas zijn waarbij je een laptop, de lunch en andere belangrijke dingen mee kan nemen. 

De juiste tas voor een nieuwe baan!

Er staat een nieuwe baan voor de deur en daar wil je niet heen met je oude tas. Je wilt natuurlijk dat je er goed uitziet en dat je dan niet alleen je kleding voor elkaar hebt maar ook de juiste tas voor de nieuwe baan hebt. Nu is het afhankelijk van de soort baan die je hebt maar je kunt een keuze maken uit een schoudertas, laptoptas, rugzak of misschien heb je wel genoeg aan een telefoontasje. De micmacbags zijn het soort tassen waar jij vast wel een hele goede keuze uit kan maken voor de juiste tas voor de nieuwe baan. Als vrouw kies je misschien al gauw voor een schoudertas maar ook een laptoptas kan dan heel goed. De mannen gaan vaak voor een laptoptas of een rugzak. 

Ook de rugzak is er voor vrouwen

Meestal wordt er gedacht dat een rugzak zeker niet iets is voor een vrouw. Tegenwoordig zijn er rugzakken die wat betreft kleur en vorm erg vrouwelijk zijn waardoor je als je vrouw ook een rugzak kan kiezen. En een rugzak is tevens ook nog eens een tas waarin je in elk geval alles mee kan nemen naar je werk wat je nodig hebt op een lange werkdag. De laptop past er perfect in en dan is er zelfs nog ruimte over voor een lunch en alle andere benodigde dingen die jij op een werkdag nodig hebt. De hippe rugzak dames is daarom ook een hele goede keuze als de tas voor de nieuwe baan en er ook nog eens goed uit te zien. 

Moet de tas voor het werk een merk zijn?

Natuurlijk hoeft een tas niet echt een merk zijn. Een merk tas is dan misschien wel wat duurder maar vaak ook erg handig in gebruik. Het is het overwegen dus zeker wel waard. Zo kan de loulou tas toch een leuke optie zijn. En wil je dit mooi afmaken kan je er ook nog eens voor kiezen om een bijpassende portemonnee te kiezen.