Leg me link
Image default
Vakantie

Vakantie in Brabant of Limburg?

Vakantie in het zuiden van het land

De natuur in Zuid-Limburg is echt uniek voor Nederland. Natuurlijk vind je er het prachtige heuvellandschap. Maar ook bijzondere dieren en planten, van vlinders tot orchideeën.

De holle wegen, de steile beboste hellingen en niet te vergeten de open plateaus. Het zijn allemaal elementen die je alleen kan tegenkomen in het mooie Zuid-Limburg. Of je nou op de fiets zit of al wandelend je vakantie beleeft, je zult van alles zien. De schitterende vakwerkboerderijen,  de hoogstamboomgaarden, de kleine kapelletjes langs de kant van de weg en de vele kruisbeelden.  Deze zijn alle zeer kenmerkend voor dit niet Nederlandse landschap, je waant je in het buitenland.

 

Bijna buitenlands

Verblijven in Limburg voelt echt aan als vakantie vieren in het buitenland. Het landschap en de Limburgse cultuur zijn écht uniek. Het is zeker de moeite waard om dit zelf te gaan ontdekken en zelf te beleven.  En volop genieten natuurlijk, dat doen de Limburgers zelf ook.

Alles is ook mogelijk. Trek eropuit met de kinderen. Reserveer een uitstapje voor je hele vriendengroep. Maar ook een dagje vol met kunst en cultuur is geen enkel probleem. Of ga lekker shoppen en bezoek een van de vele attracties voor jong en oud.  Ook actie en sport zijn nooit ver weg. Met de welverdiende ontspanning na afloop in een van de mooie sauna’s. Met uitzicht op het heuvellandschap natuurlijk.

 

Vakantiepark de Bergen

Heerlijke gastvrijheid in Brabant. In het gezellige dorp Wanroij ligt Vakantiepark De Bergen.  Wat een geluk voor de kinderen: één van de grootste buitenspeeltuinen van Nederland. Zij zullen zich zeker vermaken op de skelterbaan of de trampoline.   En niet te vergeten, het crossen in de bossen. Die schitterende natuur  op het park en in de directe omgeving zal ook de ouders zeer aanspreken. Vakantiepark De Bergen biedt een uitgebreid recreatieprogramma en verzorgt voor de liefhebber leuke dansavonden. Natuurlijk is er een snackbar en een restaurant. De camping heeft echt alles voor een perfectevolledig verzorgde vakantie. Maar ook voor een familiedagje of een weekendje weg is Vakantiepark de Bergenn zeer geschikt.  Ze hanteren geen vaste aankomst- of vertrekdagen. Dus bij De Bergen kun je als gast flexibel boeken. Wat wil je nog meer.

 

Camping en jachthaven in Limburg

De heerlijke zomers op de Midden-Limburgse Maasplassen zijn voor iedereen aantrekkelijk. Aan de Maasplassen ligt het dorpje Herten. In Herten vind je alles wat je zoekt bij een landelijke omgeving. Prachtige fietsroutes en een schitterende natuur. Maar natuurlijk ook een hele boel gezellige terrasjes, sommige direct aan de Maas. Hier vind je ook de  heerlijke combinatie van camping en jachthaven in Limburg.  De heerlijke Jachthaven en Camping De Rosslag. Op deze Jachthaven kunnen aan maar liefst 520 boten een plek geboden worden. De camping De Rosslag Herten heeft daarnaast ruimte voor 80 kampeerders.De jachthaven ligt in de directe omgeving van Roermond, op drie kilometer afstand slechts. Een supermarkt  voor de dagelijks boodschappen is zelfs te vinden in de onmiddellijke nabijheid van de jachthaven. Camping en jachthaven Maasplassen in Herten is ook een prima stek voor een weekendje weg. Voor je hele gezin,  kinderen, volwassenen en ouderen. Maar ook een groep vrienden zal zich hier uitstekend vermaken.

https://www.ietsdoenofferte.nl