Leg me link
Image default
Internet

Vind de goedkoopste internetprovider

Bij het kiezen van een internetprovider is het natuurlijk erg gunstig als er allerlei handige extra’s aan verbonden zijn, maar het is wel prettig om precies te weten hoe duur het uiteindelijke pakket wordt. Daarom is het een verstandig plan om goed te kijken naar de uiteindelijke kosten. Hier tref je de te verwachten kosten als je gebruik maakt van een abonnement van KPN of Ziggo. De meest prominente internetproviders van Nederland zijn ongetwijfeld KPN en Ziggo. Bij beide providers heb je naast de extra’s veel financiële voor- en nadelen, waardoor het zeker van belang is om de diensten met elkaar te vergelijken. Waar bij de ene provider gratis internet voor buitenshuis is inbegrepen, is dat bij de andere weer niet.

Razendsnel alles in 1 internet voor een lage prijs

Wat betreft het standaard internetpakket bestaan er veel verschillen tussen KPN en Ziggo. Bij Ziggo geldt dat je de eerste drie maanden voor een laag bedrag per maand krijgt, maar dat je na de eerste drie maanden het gebruikelijke tarief betaalt. Wel kennen deze pakketten meer dan alleen internet, want hier zitten veel extra’s bij inbegrepen. KPN kent één hoofdzakelijk pakket, waarbij je de eerste drie maanden redelijk wat goedkoper uit bent dan bij Ziggo, maar ook na de eerste drie maanden betaal je hier veel minder, maar het pakket is dan minder uitgebreid.

Goedkopere aanvullingen

Bij KPN kun je naast het standaard pakket zelf kiezen welke extra’s je erbij wilt hebben. Zo kun je voor minder dan een tientje per maand een Spotify-abonnement afsluiten. Qua internetbeveiliging is Ziggo weer goedkoper, want een basispakket is daar gratis. Zeer regelmatig kent KPN handige acties, waarbij je bijvoorbeeld geen installatie- en activatiekosten hebt.

https://www.consumentenbond.nl/alles-in-1/