Leg me link
Image default
Beauty en verzorging

Waarom ik een ooglidcorrectie ben ondergaan

Op aanraden van een vriend ben ik een ooglidcorrectie ondergaan, dit is inmiddels alweer drie weken geleden, nog steeds ben ik op zoek naar de negatieve punten van een ooglidcorrectie bij Ooglift, zijn die er wel? Een ooglidcorrectie klinkt natuurlijk niet zo heel aantrekkelijk, een operatie aan je oog, de meesten zullen het maar niks vinden, snap ik, het klinkt ook vreemd. Echter is dit een complete misvatting, een ooglidcorrectie gaat niet gepaard met pijn of andere rare bijwerkingen. Ik heb dus bij Ooglift een ooglidcorrectie laten doen, in deze blog leg ik even kort uit waarom ik dit gedaan heb en wat de positieve gevolgen zijn van deze behandeling.

De voordelen van een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie brengt veel voordelen met zich mee, echter zijn maar weinig mensen zich hiervan bewust. In deze alinea zal ik ze even kort voor u op een rijtje zetten, dit zijn de voordelen van een ooglidcorrectie bij Ooglift, het kan zijn dat bij andere aanbieders weer andere voordelen gelden. Ten eerste zorgt een ooglidcorrectie voor beter zicht, naast dat het erg praktisch is, is het ook erg veilig voor in het verkeer. Het komt vaak voor dat de oogleden het zichtveld verkleinen doordat deze voor de ogen hangen, door ze middels een ooglidcorrectie te liften is dit niet meer zo en krijgt u meer zicht. Een ander groot voordeel is dat u een wakkere uitstraling krijgt, door een ooglidcorrectie springen uw ogen meer naar buiten, figuurlijk gezien, waardoor mensen echt het gevoel hebben dat iemand ze geïnteresseerd aankijkt en luistert. Dit is iets wat onbewust een heel belangrijk onderdeel is van communicatie, het wordt niet gezien als kwaliteit als dit gedrag vertoond wordt, maar het valt wel op als het ontbreekt. Verder bent u natuurlijk gewoon veel knapper na het ondergaan van een ooglidcorrectie bij Ooglift!

Voor meer informatie…

…bezoekt u natuurlijk de website van Ooglift, om hiermee te beginnen. Hier vindt u veel foto’s van behandelingen, zo kunt u zien hoe ogen er voor de ooglidcorrectie en na afloop uitzien. Deze foto’s zijn voor veel mensen de brug om te kiezen voor een ooglidcorrectie.