Leg me link
Image default
Dienstverlening

Welke tandartsapparatuur past bij uw praktijk?

Als tandarts is een vereiste dat er goed materiaal, tandartsapparatuur, aanwezig is in uw praktijk, hiervoor moet een keuze gemaakt worden tussen allerlei verschillende aanbieders. Omdat er zoveel aanbod is wordt het vaak als lastig ervaren om een keuze te maken tussen de aanbieder en te beslissen welke precies de beste is, mensen zien door de bomen het bos niet meer. Ook vinden tandartsen het moeilijk om hun tandartsapparatuur te laten matchen met het imago wat ze willen uitstralen naar de patiënten. Een voordeel van All Dent is daarom ook dat er iemand in dienst is die samen met u kijkt naar wat het beste past bij uw praktijk, op deze manier wordt gekeken naar stijl en kwaliteit, voor ieder soort praktijk is er wel een juiste fit.

Waar let je op bij de aanschaf van tandartsapparatuur?

Zoals in de bovenstaande alinea al te lezen is, spelen stijl en kwaliteit een grote rol bij tandartsapparatuur, dit is immers de visie van All Dent. Lang niet iedere aanbieder deelt deze visie, veel richten zich namelijk alleen op kwaliteit of hoe het voor de klanten overkomt, All Dent richt zich op beiden, ze gaan met een adviseur de praktijk in om voor u de juiste optie te kiezen. Je kunt gaan voor allerlei verschillende opties, zo is het bij All Dent gebruikelijk om de hele praktijk te laten inrichten door een medewerker omdat deze zicht heeft op het hele totaalplaatje, de meeste klanten kiezen voor deze optie.

Meer weten over All Dent?

Als je na het lezen van deze blog nog meer informatie wil over All Dent of het aanbod in tandartsapparatuur van hen dan adviseer ik om op de website te kijken. Er staan hier namelijk veel voorbeelden van hun werk, foto’s van praktijken die in zijn geheel zijn ingericht door All Dent. Voor vragen is All Dent ook altijd bereid om deze te beantwoorden, telefonisch zijn ze bereikbaar en via mail ook, de exacte gegevens hiervoor zijn ook op de website te vinden, ook wanneer ze te bereiken zijn en wanneer dit niet kan.