Leg me link
Image default
Beauty en verzorging

Al mijn make up van Beauty88

Ik vond het vroeger altijd erg lastig te bepalen waar ik mijn make up wou kopen. In winkels worden altijd de duurste merken aangeboden die lang niet altijd even kwalitatieve make up aanbieden als de reclamespotjes zeggen. Daarom was ik dolgelukkig toen ik Beauty 88 ontdekte, een website waar ik alle make up kon kopen die ik maar wilde. Als het op make up aankomt ben ik vrij kieskeurig met wat ik koop, het fijne aan Beauty 88 is dat ik veel meer keuze heb dan ik in een winkel kan krijgen. Daarnaast zijn alle prijzen van make up producten veel makkelijker te vergelijken en kan je meteen op het goedkoopste product zoeken. Lang leve online shoppen!

Alle soorten make up

Beauty 88 heeft werkelijk elke soort make up die je maar kan wensen, en de producten kunnen eenvoudig gesorteerd worden op prijs, kwaliteit en merk. Ze hebben make up voor je ogen, lippen, gezicht, nagels, echt van alles! Daarnaast zijn er ook tools beschikbaar zoals lege paletten, een make up organizer, een beauty blending sponge en brush cleansing tools. Voor je gezicht hebben ze make up zoals concealer, bronzer, contouring producten, en verschillende soorten blush paletten. Voor je lippen hebben ze natuurlijk allemaal soorten lipstick, maar ook lip liner, lip gloss en lip cream. Zo ontzettend veel meer keuze uit make up dan in de winkel!

Hoera voor online shoppen

Soms heb je helemaal geen tijd om lang de winkel te gaan om make up te halen. Hier is Beauty 88 ook goed voor, want je kunt al je make up gewoon online bestellen, waar je ook bent. Vanaf veertig euro is verzending ook nog eens gratis, als je voor half 5 besteld hebt krijg je het hele pakket aan make up morgen al in huis én je kunt gratis een cadeau uit kiezen vanaf besteding van dertig euro! Wat ook erg praktisch is, is dat je als klant reviews kan achterlaten voor producten. Zo kan je snel aan de populariteit van een product en de rating zien of het product kwalitatief is voor de aangeboden prijs. Wacht dus niet langer, bestel je make up gewoon online!