Leg me link
Image default
Bedrijven

Windows dedicated server

Windows dedicated server

Heb je een groot project, maar merk je dat je server niet genoeg rekencapiciteit heeft? Dan is de kans dat deze vorm van hosting niet geschikt is voor jou. Wat dacht je van hosting waarbij je je eigen server hebt? Ja, echt. Een server helemaal voor jou alleen! Op deze server kun je doen en laten wat je wilt. Je hebt veel meer controle over je server. Misschien wil je wel meerdere websites draaien op de server of wil je een reeks aan webapplicaties installeren. Het kan allemaal dankzij het huren van een Windows dedicated server bij Freaze Hosting.

Meer vrijheid

De meeste standaard hostingpakketten bieden simpelweg niet genoeg vrijheid. Die vrijheid heb je als professionele webmaster immers wel nodig! Als je kiest voor Windows dedicated server hosting, heb je wel alle vrijheid voer de server en over de software! Hoe makkelijk en fijn is dat!? Dit vergt wel veel maatwerk, maar daar hebben de medewerkers van Freaze ervaring mee dus dat komt helemaal goed. Door de jarenlange ervaring leveren de medewerkers van Freaze de beste dienstverlening én de beste service!

Meer weten?

Wil je meer weten over de servers, bijvoorbeeld ook de Linux servers? Neem dan gauw een kijkje op de website van deze hostingpartij en laat je inspireren! Bij vragen kun je altijd contact opnemen met deze hosting. En, ga je voor de Windows dedicated server?

https://freaze.nl/