Leg me link
Image default
Woning en Tuin

Laminaat in de keuken

Je kunt ervoor kiezen je Thysfloor laminaatvloer door te laten trekken naar je keuken. In sommige woningen is dit zelfs verplicht, maar vaak vinden mensen het ook wel mooi. Laminaat kan ook prima gebruikt worden voor de keuken, als het aan de juiste eisen voldoet.

Denk er bijvoorbeeld aan dat de levensduur lang zal zijn, dat deze een goede toplaag heeft, kras vast is, een stevige kernplaat heeft en waterbestendig is. En hoe hoger de gebruiksklasse is, hoe steviger de vloer meestal is. Dit brengt met zich mee dat het laminaat langer mee gaat.

Ook een goede toplaag zorgt voor een betere levensduur. Bovendien zorgt een stevige kernplaat ervoor dat het geen probleem vormt wanneer je iets sterks zoals een pan op de vloer laat vallen. Tenslotte zal een waterbestendige laminaatvloer ervoor zorgen dat het geen probleem is als je vloeistof laat vallen, want hierdoor zal het laminaat niet direct krom gaat trekken of lelijk gaat worden.

Voordelen

We zetten nu een aantal voordelen op een rij waarom je het beste voor een laminaat vloer in je keuken kunt kiezen. Ten eerste is deze makkelijk te onderhouden. Stof en vuil hechten zich niet aan de vloer. Hierdoor hoef je minder te reinigen, maar als je dit doet kun je dit eenvoudigweg doen door een dweil, water en laminaat schoonmaakproduct te gebruiken.

Verder is laminaat door een kliksysteem makkelijk te plaatsen en je kan het de dag van vandaag zelfs nog makkelijker bestellen in een online laminaat shop. Tevens is de vloer slijtvast en krasbestendig, en deze gaat ook lang mee. Bovendien is een laminaat vloer goedkoper dan de meeste andere vloeren. Je kunt ze in allerlei stijlen en kleuren vinden.