Leg me link
Image default
Woning en Tuin

Teak tuinbanken, stoelen en loungesets.

Voor tuinbanken, stoelen en loungesets is teakhout een uitstekende keuze. Het is niet alleen een ecologisch verantwoorde keuze, maar ook mooi, duurzaam en veelzijdig. Het teakhout heeft unieke eigenschappen. Alleen al door zijn verschillende tinten heeft het een prachtig uiterlijk. De houtsoort valt in de hoogste graad van rotbestendigheid, wat wil zeggen dat de kans dat je tuin set wegrot uiterst klein is. Teakhout is goed bestand tegen de weersinvloeden en je kunt dan ook met een gerust hart je tuinmeubelen de hele winter buiten laten staan. Het is vrijwel onderhoudsvrij.

De Teakspecialist.nl is zoals de naam al doet vermoeden een expert op het gebied van teak meubelen. Voor outdoor gebruik, maar ook voor binnen. Bij alle meubelen wordt alleen gekozen voor hoogwaardige teaksoorten, waardoor de duurzaamheid wordt nog hoger wordt. Het brede aanbod zorgt dat er voor iedere stijl wel een houten tuinbank of ander product te vinden is. Er is niet alleen een grote keuze online, maar ook in de 1200 m2 grote showroom in Naarden. De meeste meubelen zijn uit voorraad leverbaar en worden rechtstreeks vanuit Indonesië geïmporteerd. Ben je in de showroom en het gewenste artikel is op voorraad, dan kun je het gelijk meenemen, maar thuisbezorgen kan natuurlijk ook.

Zoek je kussen voor je houten tuinbank, ligbank of lounge set? Die kun je ook bij ons vinden. Standaard maten of eventueel op maat gemaakt. Hierdoor kunnen de kussens altijd perfect aansluiten. Neem gewoon eens een kijkje bij het grote aanbod, op de website of kom gezellig langs in de showroom.

https://www.deteakspecialist.nl/