Leg me link
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren met chauffeur

Voor een evenement willen wij graag een touringcar huren. Met chauffeur. Wij hebben namelijk een bedrijfsfeest. En dan kunnen we alle medewerkers wel met eigen vervoer daar naartoe laten komen. Maar een touringcar is natuurlijk veel leuker! Echter hebben wij daar nog helemaal geen ervaring mee. Daarom zijn we op het internet gaan zoeken naar een touringcarbedrijf.

Noot Personenvervoer

In onze zoektocht naar een touringcarbedrijf kwamen wij uit bij Noot Personenvervoer. Zij zitten namelijk ook in Ede gevestigd. Net als wij! Dat zou dan in ieder geval in prijs moeten schelen. Omdat ze daardoor minder reiskosten hebben. En dat bleek ook het geval te zijn! Want toen wij contact met hen opnamen, bevestigde de medewerker dat de prijs hierdoor inderdaad lager zou liggen dan wanneer we bijvoorbeeld uit Utrecht zouden komen. Vervolgens vroeg hij waarvoor we een touringcar willen huren. Toen ik aangaf dat het om een bedrijfsfeest ging, gaf hij aan dat het dan wellicht leuk zou zijn als we een luxe touringcar tot onze beschikking zouden hebben. Die konden zij namelijk geheel op maat maken! Daar zitten dan allerlei extra’s in zoals verstelbare stoelen, een koelkast, tv’s met dvd’s etc. Ook kunnen ze er minder stoelen in zetten, waardoor iedereen meer beenruimte heeft! Ideaal. Want in de touringcar kunnen maximaal 60 mensen. Maar bij wij zijn met zo’n 45 man. Daarom laten we het dus op maat maken!

Het bedrijfsfeest

De touringcar van Noot Personenvervoer stond om de afgesproken tijd op de juiste locatie. Namelijk bij ons op de parkeerplaats. Vervolgens werd iedereen door de buschauffeur hartelijk welkom geheten. En zijn we naar Arnhem gegaan. Daar heeft ons bedrijfsfeest plaatsgevonden. En het was een heel leuke avond! Ook zijn wij zeer te spreken over het vervoer van Noot. Wanneer wij weer een touringcar moeten huren, of dat het nu particulier of zakelijk is, dan zullen wij zeer zeker naar Noot Personenvervoer toe gaan.