Leg me link
Image default
Onderwijs

Circusworkshop in de toekomst

Circusworkshop in de toekomst

Rustig aan zien we in de sector steeds meer beweging ontstaan, dit zegt veel over hoe de scholen richting de toekomst kijken. Er onstaat weer meer optimisme, scholen geloven dit jaar weer te kunnen gaan doen wat ze graag willen doen, de leerlingen aan de slag zetten en laten leren wat ze moeten leren. Dat betekend dat er binnenkort ook weer een moment komt waarbij basisscholen weer activiteiten kunnen organiseren, zoals de circusworkshop. Circus workshops vallen altijd goed in de smaak bij de leerlingen, bovendien leren ze er ook heel veel van!

Tijdens een circusworkshop gaan de leerlingen aan de slag met het leren van de verschillende aspecten die het circus kent, krijgen ze te weten waar het circus vandaan komt en gaan ze natuurlijk zelf hard aan de slag. Afhankelijk van de groep worden de circus workshops ingedeeld op niveau en groepsgrote. De leerlingen krijgen allemaal de aandacht die ze tijdens een circusworkshop nodig hebben, de circusdocent daagt de leerlingen allemaal precies genoeg uit. 

De circusdocent

Een echte circusdocent begint een circusworkshop natuurlijk met een stukje circus, hier laat zij zien wat zij allemaal in haar mars heeft en inspireert ze de leerlingen om dit ook te gaan proberen. De circusdocenten van Grote Broer zijn dan ook echte circusartiesten, sommige beoefenen nog altijd hun vak in het circusseizoen. Deze docenten hebben de juiste kennis over circus en beschikken over de kwaliteiten die nodig zijn om een groep basisschool leerlingen te kunnen begeleiden. 

Circus kan voor sommige leerlingen spannend zijn, daarom is het van belang dat er een goede docent voor de groep staat. Deze weet hoeveer zij de leerlingen kan uitdagen zonder dat zij hierdoor gedemotiveerd worden. Benieuwd naar wat Grote Broer allemaal nog meer aanbied? Neem dan eens een kijkje op de website! U zult er geen spijt van krijgen. 

https://grotebroer.nl