Leg me link
Image default
Onderwijs

Terug op de arbeidsmarkt

Ben je een poosje niet meer werkzaam geweest op de arbeidsmarkt maar wil je wel graag weer daarop terugkeren? Dan is het zeker zinvol eerst een goede opleiding te volgen om daarmee je kansen op een goede en leuke baan te vergroten. Wil je terug aan het werk? Kies dan voor een re-integratie opleiding van Fabius.

Re-integratie opleidingen gaan dubbel zo snel

Bij Fabius vind je de mogelijkheid om verschillende administratieve opleidingen te volgen als je een poosje weggeweest bent op de professionele arbeidsmarkt maar nu weer aan de slag wilt. In de speciale re-integratie opleidingen leer je exact hetzelfde als in de reguliere opleidingen maar dit gebeurt dubbel zo snel. Als je in de reguliere opleiding eenmaal in de week een klassikaal lesmoment hebt dan betekent dit voor de re-integratie opleiding dat dit twee keer is. Op die manier kun je de opleiding ook dubbel zo snel afronden en eerder aan de slag.

Voordelen van een opleiding bij Fabius

Voordelen van de opleidingen van Fabius zijn, ook voor herintreders, dat je geen speciale vooropleiding hoeft te hebben. Je wordt opgeleid voor een specifieke functie waar veel vraag naar is in de praktijk. Fabius staat ook bekend als opleider bij bedrijven zodat ze er zeker van kunnen zijn dat je een goede opleiding gehad hebt voordat je bij hen aan de slag gaat. Er wordt gekeken naar zowel parttime als fulltime functies die beschikbaar zijn. Als je eenmaal een diploma gehaald hebt heb je niet alleen meer kennis opgedaan maar sta je ook sterker op de vacaturemarkt.

Opleiding inclusief stage

De re-integratie opleidingen zijn mogelijk voor verschillende functies en je kunt er een stage bij volgen zodat je ook nog eens praktijkervaring opdoet voordat je weer volledig aan de slag gaat.