Leg me link
Image default
Adverteren

De mooiste stranden in Tinos

De Nederlanders gaan nog steeds erg veel naar Griekenland op vakantie en het is dan ook een prachtig land. Je kunt hier prachtige bezienswaardigheden zien, maar ook lekker genieten op het strand. Als je nog geen vakantie hebt geboekt, dan kan je altijd nog even op vakantievergelijker kijken. Wil je graag op vakantie naar Griekenland? Dan is het Griekse eiland Tinos zeker een aanrader. Hier zijn zeer veel prachtige stranden en de één is weer iets rustiger dan de ander. hier een aantal tips voor mooie stranden op het Griekse eiland Tinos.

Als eerste is Agios Ioannis Porto een mooi zandstrand dat in het zuidwesten van Griekenland ligt. Het strand bevindt zich in een rustige baai, waar je goed kunt zwemmen, zonnen en een drankje kunt drinken. Daarnaast zijn er ook een aantal parasols aanwezig en aan het einde van het strand zijn een aantal barretjes. In het voorjaar en het najaar zal dit strand heerlijk rustig zijn en dit komt ook doordat er over het algemeen niet heel veel toeristen te vinden zijn op het eiland. In het westen van Tinos bevindt zich de badplaats Agios Sostis, hier is een bijzonder strand- en kiezelstrand te vinden. In de zomer zal je hier veel parasols en zonnebedden zien, ook qua horeca zal er dan van alles te doen zijn. Ten slotte bevindt zich aan de andere kant van het eiland, in het noorden, Kiona. Het gebied is hier een stukje ruiger en je vindt hier een zandstrand waar je goed kunt zonnen en zwemmen en in de avond kan je er ook nog eens een fijne wandeling maken. Kiona is een zeer goede badplaats om te verblijven, omdat hier veel te doen is en op drie kilometer afstand bevindt zich de stad Tinos.

Wil jij ook naar Griekenland op vakantie? Kijk dan eens op vakantie vergelijker. Misschien vind jij je droomvakantie wel.

http://vakantie-vergelijker.nl