Leg me link
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau nodig

Laatst had ik een incassobureau nodig en keek ik op incassoadvocaten.nl. Ik heb namelijk sinds kort een klant die weigert mijn factuur te betalen. Ik heb de door hem bestelde producten gewoon, op tijd, geleverd bij hem. Het viel mij toen alleen al wel op dat de zaak niet zo goed liep. Daarom heb ik besloten om een incassobureau in te schakelen. Die op zijn beurt het geld waar ik recht op heb eruit te krijgen bij mij debiteur. Maar welk bureau heb ik daarvoor nodig? Het is namelijk zo een hoog bedrag. Zou dat iets uitmaken? Ik heb er nog helemaal geen ervaring mee. Daarom besloot ik om op het internet te gaan zoeken naar zo een bureau.

 

Incassobureau zoeken

Allereerst ben ik dus een incassobureau gaan zoeken. Ik heb op het internet diverse websites van incassobureaus gezocht. En zodoende heb ik Incasso Advocaten gevonden.. . Daar kwam ik op een hele mooie website wat echt vertrouwen en kwaliteit uitstraalde! Ik las dat ik totaal geen kosten heb aan hun. Dit omdat wanneer de rechtszaak wordt gewonnen door mij, alle kosten naar de debiteur gaan. Zo ook van het ingeschakelde incassobureau. Perfect natuurlijk! En nu maar hopen dat ik mijn geld natuurlijk zo snel mogelijk zal krijgen en dat ik daarna kan hopen dat de debiteur niet nog eens zo iets laat gebeuren.

 

Geld ontvangen

Incasso Advocaten is direct tot actie overgegaan. Ik heb binnen 24 uur te horen gekregen dat er een brief de deur is uitgegaan (zoals beloofd) en dan maar hopen op een zo snelle mogelijke reactie van de debiteur. Ik hoop dat het bedrijf niets meer (bij mij) gaat bestellen wanneer het weet dat het erg krap bij kas is. Zo kunnen we natuurlijk geen van allen een kant op.

Ongelofelijk maar waar heeft Incasso Advocaten ervoor gezorgd dat ik mijn geld binnen een week had ontvangen, en dat terwijl het voor mij helemaal niets extra’s kostte! Jammer genoeg voor de debiteur natuurlijk wel.

 

Bij deze raad ik dit bureau aan als jouw toekomstige incassobureau. Het doet alles voor je en dat zonder enige kosten voor jou zelf.