Leg me link
Image default
Adverteren

De verbanddoos

Elke dag gebeuren er weer heel wat ongelukken, erg veel ongelukken daarvan zijn verkeersongelukken. Elke dag overlijden gemiddeld twee personen in het Nederlandse verkeer. Auto’s die op elkaar zijn gebotst, een fietser die is aangereden, een vrachtwagen die een auto niet zag dit is een dagelijkse gang van zaken. Om bij ongelukken actie te kunnen ondernemen, is het verstandig om maatregelen te nemen. De meeste mensen nemen deze maatregelen niet, want ze denken dat dit niet nodig is. Dit is ook het geval bij een auto verbanddoos, tegenwoordig heeft bijna niemand meer een auto verbanddoos. Wat dan ook vaak het geval is, is dat mensen wel een verbanddoos hebben in de auto, maar waarvan de  houdbaarheid van de artikelen niet meer goed is.

Het is belangrijk bij een auto verbanddoos dat die onder een stoel of bijvoorbeeld in een opbergvak wordt geplaatst. Het is niet verstandig om de verbanddoos onder allerlei bagage, achter de autoruit of in de kofferruimte te plaatsen. Deze plaatsen zijn vaak moeilijk te bereiken bij een ongeluk, het is zelfs vaak zo dat de kofferruimte niet goed meer open wil vanwege schade.

Het Oranje Kruis heeft de verbandkoffers ingedeeld in vier categorieën. de basisverband set is een koffer die voor iedereen, met of zonder een EHBO diploma, geschikt is om eerste hulp te verlenen. Voor hulpverlening binnen een bedrijf is er een verbandkoffer speciaal gericht op eerste hulpverlening binnen een bedrijf. Dan is er nog een set geschikt voor mensen zonder EHBO diploma, deze wordt de eerste hulp set genoemd. Ten slotte is er speciaal voor (sport) evenementen een verbandset. Schoens-safety is een bedrijf wat allerlei verbanddozen aanbiedt, zo vindt u een verbandset voor in de auto, voor hulp bij kinderen, voor in een vrachtwagen en ga zo maar door. Er is dus een verbanddoos voor iedereen, van particulier tot bedrijf.

https://www.schoens-safety.nl/