Leg me link
Image default
Beauty en verzorging

Wat botox voor u kan doen

Botox, de afkorting van botuline toxine,  is een veelgebruikt middel in de cosmetische wereld, botox kan dan ook voor diverse behandelingen worden gebruikt. De meest bekende is tegen rimpels, vele rimpels in je gezicht kunnen worden bestreden door middel van botox. Aangezien botox een spierverslapper is, kan het ook werken tegen onwillekeurige spierbewegingen en spasticiteit. Dit zijn nog maar twee voorbeelden, hieronder zal u alle behandelingen vinden die met botox kunnen worden uitgevoerd.

Als u last heeft van overmatig zweten, dan kan botox ook helpen. De botox zorgt er bij een rimpelbehandeling voor dat de spiertjes worden verslapt, bij een behandeling tegen overmatig zweten zorgt de botox voor het blokkeren van het ‘zweetsignaal’ wat je lichaam normaal gesproken afgeeft, hierdoor zal u minder gaan zweten. Ook kan het werken tegen tandenknarsen, bij veel mensen komt dit voor en vaak is dit tijdelijk. Wanneer mensen dit dagelijks doen, kunnen er klachten ontstaan. De klachten die kunnen zijn: pijn en klachten in de schouders en de nek of bijvoorbeeld concentratieproblemen. Om dit tegen te gaan kan je een botox behandeling laten uitvoeren. Ook werkt botox tegen migraine, dit is recentelijk goedgekeurd in de Verenigde Staten, maar wordt nu ook al steeds vaker toegepast in Nederland.

Rosacea is een huidaandoening die zorgt voor veel roodheid. Op dat moment kan botox ervoor zorgen dat de zenuwen die het signaal geven om de bloedstroom te vergoten in de huid worden geblokkeerd. De bloedvaatjes worden dan kleiner en de huid minder rood. Sommige mensen hebben ook veel last van tandvlees wat erg goed zichtbaar is. door middel van een paar injecties in de bovenlip kan er voor worden gezorgd dat het tandvlees minder goed zichtbaar is. Ten slotte kan botox worden gebruikt om de huid te liften, een bekende is de wenkbrauwlift en de lippen vergroten wordt ook steeds populairder.

http://faceland.nl/