Leg me link
Image default
Beauty en verzorging

Hoe belangrijk is een borstvergroting voor jou?

Een borstvergroting wordt steeds populairder, maar mensen hebben er ook steeds meer voor over. Het is voor veel mensen vaak te duur, maar hier wordt al gauw iets op verzonnen. Veel mensen hebben er namelijk alles voor over, als ze niet blij zijn met hun lichaam.

Een Engelse studente die ontevreden was over haar borsten, omdat ze cup A had, ruilde haar auto in zodat ze een borstvergroting kon ondergaan. Na de borstvergroting had ze cup D, de operatie was geslaagd en ze was er erg tevreden mee. Het leverde haar niet alleen mooie borsten op, maar ook nog eens ruim 8000 volgers op Instagram.

Een ander opmerkelijk voorbeeld gaat over de Britse Catherine Byrne die wist bijna €20.000 aan een studielening binnen te krijgen. alleen besteedde ze dat geld niet aan een studie, maar aan een borstvergroting, botox en fillers. Catherine ging van cup B naar cup H en kreeg vollere lippen. Aangezien zij haar studie niet heeft afgerond moet ze het waarschijnlijk terug betalen, maar doordat de regel gold dat als iemand gedurende 25 jaar na het stoppen met de studie te weinig verdient, de schuld daarna automatisch kwijtgescholden is. om die reden zorgt ze ervoor dat ze maar een paar klussen per maand doet.

Het opmerkelijkste verhaal is van een Britse vrouw die haar vriend had wijsgemaakt dat ze aan eierstokkanker leed. Het geld dat hij haar gaf voor de behandeling, gaf zij uit aan plastische chirurgie. In oktober 2015 werd de vrouw opgepakt en veroordeeld tot een werkstraf van 80 uur, ook moet ze het geleende bedrag (€18.235) terugbetalen aan haar inmiddels ex-vriend.

Het is voor veel mensen belangrijk om een borstvergroting te ondergaan, maar je kan dit het beste eerlijk laten doen en niet door te liegen tegen andere mensen. Zoals twee voorbeelden hierboven laten zien, levert dat vaak problemen op. Borstvergroting prijzen verschillen per kliniek. Door te kijken naar de prijs kan je er niet vanuit gaan of een kliniek goed is of niet, hiervoor heb je veel meer informatie nodig.

http://faceland.nl/