Leg me link
Image default
Gezondheid

Mannenkwaaltjes

Helaas hebben alle mannen wel eens lichamelijke kwaaltjes. De ene persoon heeft er wel meer last van dan de ander. Je hebt kwaaltjes die je makkelijk kunt verhelpen en kwaaltjes die helaas moeilijker te verhelpen zijn. Ook zijn er de kwaaltjes waar je het als man over het algemeen liever niet over hebt. Over deze kwaaltjes gaan we het vandaag dus wel hebben. Je bent echt niet alleen.

Aambeien

Helaas, iedereen kan ze krijgen. Ja het gaat hierbij om aambeien. Dit zijn opgezwollen bloedvaten in of rondom de anus. Aambeien veroorzaken jeuk, pijn, irritatie en bloedverlies. Je hoeft er echter niet mee rond te blijven lopen. Goede voeding en verzorging kunnen aambeien voorkomen en vaak ook gewoon verhelpen. wanneer dit niet blijkt werken, dan kan een arts de aambeien verwijderen.

 

Erectiele dysfunctie

Velen van ons hebben wel eens last van erectiele dysfunctie. Het komt vaak voor dat deze problemen vanzelf weer voorbij gaan. Maar je hebt ook gevallen dat de problemen blijven aanhouden. Gelukkig vallen ook deze problemen meestal gewoon op te lossen. Zo zijn er libidopillen die je kan nemen. Ook kan het al helpen om gezonder te gaan eten en te gaan sporten.

 

Krappe voorhuid of toompje

Wanneer je een te krappe voorhuid of toompje hebt kan dat problemen geven met plassen, geslachtsgemeenschap, masturberen, of het schoonhouden van het geslachtsdeel. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen. Neem allereerst contact op met je huisarts. Die zal op basis van jouw verhaal en lichamelijk onderzoek kijken of medische behandeling noodzakelijk is. Het kan ook dat je arts je een hormoonzalf voorschrijft, deze helpt bij het optrekken.

 

Problemen met ejaculeren

 

Het kan als man zo zijn dat je moeite hebt met ejaculeren. Het kan ook zijn dat je te vroeg ejaculeert of zonder gevoel komt. Dit kan ook heel erg afhangen van wat jouw partner wel of niet snel of toch langzaam vindt. Maar gelukkig zijn er genoeg oplossingen. Je kunt te snel ejaculeren voorkomen door bijvoorbeeld een rubbertje te gebruiken. Ook kan gezonder leven door sporten en gezonder eten je heel erg helpen.

 

Je moet je nooit schamen voor je klachten. Ga juist snel naar de dokter zodat je ook zo snel mogelijk eraan geholpen kunt worden.

 

https://www.libidoforte.com/