Leg me link
Image default
Auto's en Motoren

Op zoek naar een BTC scooter

Ben jij op zoek naar een BTC scooter? Een grote groep mensen rijdt dagelijks op een scooter. Deze groep is vaak onderbelicht. Wie rijden allemaal scooters en welke scooters zijn er eigenlijk op de markt? Zo zijn er extreem mooie modellen te koop en verschillende modellen zijn ook nieuw op de markt. Maar welke modellen en waar hebben we het dan over. Er is een grote fanbase voor het hebben van scooters en wij willen vandaag een bepaald model even in het zonnetje zetten. Het gaat om een model wat een beetje onbekend is, maar wel een Nederlandse trots. We zouden daarom allemaal dit merk moeten kennen.

De BTC scooter

Laten we het hebben over de BTC scooter. Dit is een relatief goedkoop merk, maar wel een Nederlands merk. En daar zijn we trots op. Veel mensen die de BTC scooter berijden zijn erg te spreken over dit model. Zo is het vrij milieuvriendelijk. Belangrijker nog is de prijs van dit model. Zo kan je voor net iets boven de zeshonderd een scooter kopen. En goedkoop is duurkoop? Soms wordt dit inderdaad gezegd, maar dit is niet het geval bij de BTC. Wat leuk is om te vertellen is dat de BTC scooter een echte studenten scooter is. Veelal gebruiken studenten deze scooter om zo zich van A naar B te verplaatsen. Dit lijkt logisch, maar volgens de studenten zijn deze scooters ook meer dan een vervoermiddel. Het is een trots van Nederland en het scooterend Nederland. Zo hebben we gevraagd aan meerdere studenten waarom ze voor deze specifieke modellen hebben gekozen en het antwoord daarop was veelal dat zij het een status item vonden. Veel mensen kregen complimenten vanwege het bezit van een BTC scooter.

Polderscooter

Polderscooter is een website dat allerlei scooters aanbied. Ook bieden ze de BTC scooter aan. Ze zijn erg populair en veel mensen bestellen hier dan ook de scooter. Ze hebben op het moment een mooie aanbieding. Zo kun je voor 25% korting een nieuwe scooter kopen. Je kunt ook een scooter leasen bij ons. Wat je dan moet doen is heel simpel. Je maakt een selfie en plaatst deze op instagram of facebook. Als je hierbij de hashtag ‘ik wil rijden’ gebruikt, krijg je de korting. Hiermee kun je online met een kortingscode makkelijk je nieuwe scooter kopen. Ideaal dus!