Leg me link
Image default
Auto's en Motoren

Met Gelijk Geslaagd slaag je direct voor het CBR theorie examen

De autotheorie aanleren wil je natuurlijk zo goed mogelijk doen. Niet alleen omdat je dolgraag wilt slagen voor het auto theorie examen, het liefst natuurlijk binnen 1 poging, maar ook omdat het uiteraard zeer belangrijk is om alle autotheorie te kennen voordat jij met eigen auto de weg op gaat.

Onder de autotheorie vallen de verkeersregels, alle wetten, de diverse verkeersborden, wat te doen bij bijzondere situaties, kennis van de auto, voorrangsregels. Een heleboel dus, veel theoriestof om in je hoofd te stampen. Maar zoals gezegd, zeer belangrijk om dit serieus te nemen. Daarnaast moet je nou eenmaal het theoriecertificaat gehaald hebben want zonder dit papiertje kun je het rijbewijs niet behalen.

Examengerichte training

Nou weten wij bij Gelijk Geslaagd als geen ander dat het gros van de mensen flink wat moeite heeft met het aanleren van de autotheorie. Het is veel, de leerstof wordt vaak als saai bestempeld en het wordt vaak lastig bevonden om de moeilijke theorie onder de knie te krijgen. Om iedereen een handje te kunnen helpen bij het aanleren van de autotheorie hebben wij een unieke eendaagse theorie cursus auto ontwikkeld welke wij door het hele land aanbieden. Je wordt examengericht getraind en zal na deze dag de autotheorie niet meer vergeten.

Cursus- en examendag

Je komt om 07.00 naar de trainingslocatie waar jij je voor aangemeld hebt. Pak lekker een kopje koffie of thee en kies een plekje uit. Je stelt je even kort voor aan de andere cursisten en aan de docent die de theoriecursus deze dag verzorgd. Wie weet zitten er tussen de cursisten zelfs wel bekenden van je. Na de kennismakingsronde gaat de theorieles van start. De docent geeft een uitgebreide klassikale uitleg over de theorie. Tijdens de uitleg geeft hij meerdere ezelsbruggetjes, trucjes en tips. Hiermee wordt het je heel makkelijk gemaakt om bepaalde theorie te kunnen onthouden. Na de theorieles kan jij alles vertellen over de autotheorie, het zit uitstekend in je hoofd. Toch laten we je nog even oefenen met examens, voor de zekerheid en om te testen of jouw kennis echt optimaal is. Je bent er nu helemaal klaar voor om examen te maken.

https://www.gelijkgeslaagd.com/