Leg me link
Image default
Auto's en Motoren

Professionele VW-onderdelen bestel je online bij Paruzzi

Op zoek naar een revisiemotor Kever? Het Paruzzi-team is je graag van dienst! Wij hebben inmiddels ruim twintig jaar ervaring in het bouwen van revisiemotoren. Dit doen we in eigen beheer. We gebruiken vanzelfsprekend alleen maar eersteklas onderdelen en we houden ons aan strikte en hoge kwaliteits- en veiligheidseisen. Ieder afzonderlijk onderdeeltje controleren we, maken we schoon en controleren we nog een keer. Bij het bouwen van een revisiemotor komt onder meer het volgende kijken:

-reinigen van het carter -controleren van het carter op scheurtjes en andere beschadigingen -checken van alle plekken in de motor die gevoelig zijn voor slijtage -aanbrengen van een geslepen of nieuwe krukas en nieuwe lagers -monteren van gereviseerde drijfstangen.

Deze opsomming is niet volledig, maar dienst slecht als indicatie van de werkzaamheden. Op elke revisiemotor die we afleveren, geven we twee jaar garantie. Als het om Volkswagen onderdelen gaat, en dus ook om revisiemotoren, hanteren we het motto “Kwaliteit gaat boven kwantiteit”. We zijn van mening dat een revisiemotor geen wegwerpproduct is, maar dat je er één keer een aanschaft om vervolgens heerlijk onbezorgd en vol vertrouwen te kunnen rijden in je VW. 

Type 3 onderdelen

De Volkswagen type 3 werd aanvankelijk verkocht als VW 1500 en vervolgens als VW 1600. We hebben het dan over de periode 1961 tot en met 1973. Een leuk weetje: de auto werd voor het eerst vertoond aan het grote publiek tijdens de Internationale Automobilausstelling Frankfurt in 1961.

De Volkswagen type 3 geldt als compacte, luxe wagen. De vormgeving is gebaseerd op de populaire Kever. Van deze tweedeurs middenklasser zijn in totaal 2.583.015 stuks geproduceerd in Wolfsburg en Emden in Duitsland. Dit zijn enkele technische eigenschappen: -layout: achteraandrijving -motor: 1.5 of 1.6L H4 -overbrenging: automaat 3-versnellingen of handmatig 4 versnellingen. Heb je vragen over een revisiemotor of over onderdelen voor de VW Type 3? Je kunt Paruzzi 24/7 bereiken via mail: sales @ paruzzi. com!

 

https://www.paruzzi.com/